2011. december 3., szombat

Love is allround...

 A karácsony a szeretet ünnepe...és ha magunkba tekintünk rájövünk, hogy Igazából szerelem vesz körül minket.
Karácsony minden évben a szeretet ünnepe és a legtöbb szeretet szerelemmel adható...
Tegnap megnéztem az Igazából szerelmet -már harmadjára, zsinórban- de most igazán rádöbbentem mit is jelent ez. Nem az ajándékról szól az egész, nem arról, hogy milyen a fa, nem a hóesésről. 
Az egész a szeretetről szól, hogy szeressünk és szeretve legyünk. A tél leghidegebb időszakában, amikor kint minden fagyott és fehér, a lényeg az, hogy belül, ott legbelül, bennünk lángoljon a szeretet, minden vörös és piros legyen. Hogy szenvedélyesen sok érzelem legyen bennünk. 
Shake up the happines, it's Christmas time! :)
Karácsonykor a legszebb időszak az, amikor a családoddal és a szeretteiddel felállítjátok a fát, az égőket, gyanta illat terjeng a levegőben, mézeskalács sül... Kint esik a hó, minden fehér és tökéletes...
Az időszak gyönyörű, ami azt illeti elég giccses, de ez benne a szép. 
És mi van akkor, ha az akit te szeretsz...nagyon, mivan, ha pont ő nincs veled. Ha az az egy dolog ami még tökéletesebbé tenné az egészet nincs veled, ha a fagyöngy alatt egyedül állsz...
Így érzek én. Akit szeretek -már amennyire tudom, mi a szerelem 12 évesen- éppenséggel tudja, hogy létezem, ismer és haverok vagyunk. Azt hiszem, mert soha sem beszélgetünk, plusz mivel a haverom azért az egész szerelem, vagy inkább tetszés: túl van bonyolítva.
De ne legyünk depressziósak, a szerelem, vagyis a vágyakozás egy nagyszerű érzés. Nagyon szeretek például kiülni az ablakom párkányára és nézni a hópelyheket, hogy milyen szépek. Közben zenét hallgatni -egyedül.
Nagyon jó program még egyedül sétálgatni a kivilágított városban és közben megint csak zenét hallgatni, vagy éppen benézni egy karácsonyi vásárra. 
"You know I love Christmas and I always will..."
A karácsony az egyetlen olyan ünnep amit nem lehet utálni. Még más népek/vallások is megünneplik. Ha nem kapsz ajándékot, csak egy kis szeretetet,akkor szerencsés vagy. Ha van hol aludnod, ha van aki szeret és akinek fontos vagy. Örülj mindennek! :)

Mit hallgass karácsonykor? Én -bár nem bírok a csöpögős dalokat- ilyenkor ráhangolódom a kifejezetten love számokra. :) Csinálok ebből egy top 10-es listát, egészen pontosan december 16.-án, azért nem most, mert még csak most ért véget a November, mindennek eljön az ideje. :)
Apropó: tudtad, hogy csak 22 nap van karácsonyig? 
Nem tudod milyen ajándékot vegyél? Bár az ajándék nem a legfontosabb a karácsonyban, azért mindenki szeret adni, meg kapni is. Nincs ötleted kinek mit kéne venni? Segítek:
- apukádnak/nevelő apukádnak: biztosan tudod, hogy (például: imádja a PinkFloydot) úgyhogy vegyél neki cd-t vagy könyvet, vagy egy apró asztali díszt. 
- anyukádnak/nevelő anyukádnak: te is (főleg, ha lány vagy) imádsz vásárolni, vagy ha nem is vásárolni, akkor biztos szereted a ruhákat. Anyukád is így lehet ezzel: ruhát és kiegészítőket javaslok, ha bevállalósabb vagy akkor parfümöt vagy sminket is vehetsz neki. Persze a legjobb ajándék egy családi kép egy szép keretben. :)
- nővérednek: szintén ruhát és sminket javaslok, de lehet cd vagy egy jegy a kedvenc együttesének koncertjére.
- bátyádnak: Mivel nekem csak egy nővérem van, így nem tudom mit szeretnek a bátyók, de gondolom egy gördeszkának vagy a kedvenc együttesének poszterének biztosan örülni fog.
- kishúgodnak: kisebbeknek plüst vagy társast, a nagyobbaknak olyat amire -amikor te annyi idős voltál mint ők- vágytál.
- öcsédnek: Az, hogy öcsikéknek mit veszünk sok mindenről függ, de legfőképpen az életkortól (ez a lányokra is vonatkozik) ha még csak 3 éves, akkor egy Thomas a gőzmozdony plüss vagy kiskocsi megteszi, de ha idősebb akkor valami menőbb cuccot. Nézz körbe a vele egykorú fiúk viseletében, biztos találsz valami ütőset. :)
- nagyszüleidnek: akár meg ps-olhatsz egy képet, ami még akkor készült amikor fiatalok voltak. Vagy egy képet magadról, egy üzenetet. Valami aranyosat. :)
Remélem tudtam segíteni! :) A pasidnak és a barátaidnak olyan dolgot vegyél aminek tudod, hogy örül, témák: zene, kapcsolatotok, szeretet. Légy kreatív! 
Xoxo,
Rocket*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése